Hard treningsdag

I dag så har jeg trent 2 timer hardt.

Kjørte med en gruppe med spanjoler her nede som kaller seg Benecuzar-gruppen. Det er en gruppe som 2 ganger i uken(onsdag og fredag) kjører harde økter sammen som ligner mye på fellesstart ritt. Alt fra 50-150 stykker er med på øktene og de kjører som oftest mellom 40 og 70 km hardt. Farten varierer mellom 36 km/t opp mot 46 km/t i snitt på øktene, alt etter som hvor mange som ønsker å kjøre fort.

I dag var vi omtrent 50 stykker og jeg kjørte i brudd med 2 andre i en av de første motbakkene og holdt faktisk helt inn til slutten. Tok den innlagte bakkespurten på runden og den avsluttende spurten. Kroppen føltes veldig bra og kan nesten ikke vente til sesongstarten i april.

Link til treningsøkten: http://app.strava.com/activities/43388718

English:

Today, I have been training hard for 2 hours.

I rode with a spanish group which is called the group of Benecuzar. It is a group that two times a week (Wednesday and Friday) ride hard together in «races». Normally there are 50-150 people in the group and they usually go for about 40-70 km rounds. The average velocity differs between 36-46 km/h.

Today we were about 50 guys riding and I went into an early breakaway in a hill. We were 3 guys in the break and we stayed away from the peloton the whole round. I won both the hillsprint and the final sprint that they have in the round. The body felt good and I can’t wait to start my races in April.

Link to the ride: http://app.strava.com/activities/43388718

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s