Drag og smerte

I dag så har jeg syklet ca. 3 timer med intervalldrag, rykk og spurter.

Jeg kjørte 3 bakkedrag på ca. 8 minutter og et flatt drag på ca. 4 minutter. Bakkedragene ble kjørt i slak motbakke med snittfart på mellom 35-38 km/t, mens det flate draget ble kjørt med snittfart på litt over 50 km/t. Etter dette kjørte jeg et par rykk og spurter. Beina føltes bra, men pulsen var noe ujevn.

Mye smerte i dag for å si det enkelt og greit.

English:

Today, I have been cycling for about 3 hours with drags, attacks and sprints.

I rode 3 hilly drags of about 8 minutes and 1 flat drag of about 4 minutes. The hilly drags were ridden in an easy hill with 35-38 km/h average, while the flat one were ridden with about 50 km/h. After the drags I did some attacks and sprints. My legs felt good, but my heart rate was strange.

Just a lot of pain today.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s