En hard dag med ekstremvind

I går så syklet jeg omtrent 2 timer med den spanske gruppen.

Jeg gikk tidlig avgårde med 3 andre og kjørte rulle hele runden. Det var ekstremt mye vind og blåste i over 50 km/t fra alle kanter. Det var en tung dag, men fikk kjørt en skikkelig hardøkt og tatt meg ut skikkelig. Gikk frem i front av gruppen siste 2,5 km og dro til mål i mellom 55-70 km/t. Kom til slutt inn som nummer 3, men målet med treningen var å forbedre kjørestyrke og ikke spurten. Ser meg derfor veldig fornøyd med dagen.

English:

Yesterday, I cycled about 2 hours with the spanish group.

I went away early with 3 others and we rode together all the way. There were wind conditions of another dimension with wind velocity of above 50 km/h. It was a though day, but I got another hard training into my legs before the season. I went to the front of the group with 2,5 kms to go and held the speed between 55-70 km/h untill the finish line. I ended up at 3. finally, but I am still really happy with a good training where I focused on impoving my continuous driving strength and speed.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s