Hard treningsdag med jevn høy fart og flere rykk.

I dag så har jeg syklet ca. 3 timer hardt.

Syklet med den spanske gruppen og vi holdt over 40 km/t i snitt på runden. Kjørte mye i front for å trene opp kjørestyrken og rykket også i noen motbakkepartier. I spurten var syra langt oppi halsen og det var deilig å avslutte den tredje harde dagen på rad på denne måten.

Ser frem til en rolig treningsdag i morgen. 

English:

Today, I have been cycling for about 3 hours hard.

I cycled with the spanish group and we had an average speed of more than 40 km/h on the round. I was in the front alot to increase my driving strength and also attacked in some hilly parts. In the sprint I was totally dead and it was perfect to finish my 3 hard training days like this.

I’m looking forward to an easy ride tomorrow. Stay tuned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s