Intervaller torsdag og rittsimulering fredag

I går så syklet jeg 2 timer med intervaller. Disse syklet jeg med nederlenderen Bart.

Vi syklet 6 minutters bakkedrag x 4 før vi avsluttet med 40 sekunders bakkespurter x 4.

Kroppen føltes veldig bra og vi hadde en snittfart på mellom 32-36 km/t på de lange dragene i ca. 3% stigning. På de korte bakkespurtene hadde vi en snittfart på mellom 36-40 km/t i ca. 6% stigning.

I dag så har jeg syklet rundt 3 timer hardt.

Jeg hadde en snittfart på 35 km/t på de 3 timene, så farten var jevnt høy.

I rundt 1 av timene kjørte jeg med den spanske gruppen og vi hadde en snittfart på 42,5 km/t. Dette er en fart som ikke er veldig unik den som er i ritt i Norge. Likevel er jeg meget fornøyd da jeg satt greit med hele veien, var med på så og si alle rykk og også bidro med en del angrep selv. Jeg kom også inn som nummer 4 av rundt 75 stykker i gruppen. Snittpulsen var jeg også veldig fornøyd med på runden da den ikke var mer enn 155.

De 3 harde dagene nå har føltes gode, men er klar for en helt rolig dag på sykkelsetet i morgen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s