Hard onsdag

I dag så har jeg kjørt den første av 3 harde dager.

Jeg syklet i 2,5 timer og hadde en snittfart på ca. 33 km/t. Jeg kjørte også rundt 1 time med den spanske gruppen og på runden hadde vi en snittfart i underkant av 40 km/t. Jeg var med på alle rykk og angrep også selv 4-5 ganger. I tillegg til dette var jeg fremme og dro på feltet mye siste delen. Var godt fornøyd med mitt siste angrep innenfor 5 km til mål, der jeg rykket avgårde i slak motbakke i opp mot 60 km/t. Jeg holdt unna en god stund, men siden de kjørte i rulle bak for å hente meg inn, holdt det ikke helt. Tettet også noen luker etter dette, i det andre prøvde å stikke av gårde før spurten.

Veldig godt fornøyd med dagens trening og ser frem mot 2 nye harde dager, med intervaller i morgen og en ny hard dag med spanjolene på fredag, før jeg reiser hjem til Norge på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s