Mallorca

Hei alle lesere.

Da har jeg omsider kommet meg til Mallorca og slått meg til ro i leiligheten. Flyturen over fra Alicante gikk fint på søndag(1/12) og jeg har i de siste dagene fått trent bra. Om dagen så trener jeg hovedsaklig i sone 1 med høy frekvens, noen spurter og en del styrketråkk. De fleste turene ligger på rundt 3 timer. Kroppen kjennes grei og ser frem til å tilbringe vinteren her med mye kvalitetstrening.

Her på mallorca vil jeg bo med Dan Erik Hansen og Ørjan Vika. Du kan følge disse to også på: http://www.danerikhansen.com og http://www.orjanvika.com.

I de to første ukene av oppholdet her bor også Gunnar Disch og Thomas Strand her. Senere i oppholdet vil hele fana-laget også komme.

Kommer med flere bilder og oppdateringer senere.

Vi snakkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s