Dagene går og det har blitt 2014

Hei igjen og godt nyttår!

Etter en ukes julefeiring hjemme med familien i Norge i slutten av desember, så dro jeg tilbake til Mallorca den 28.

Denne gangen var også David Desa med sammen oss ned hit og var her i 2 uker. Han har fått seg ny nettside og du kan lese mer om hva slags gutt og rytter han er her: http://www.daviddesa.com.

Treningen nå om dagen

Har nå på nyåret gått fra å trene mye stryketråkk over til å trene mye i3 intervaller og flere av dagene i uken brukes til dette. Formen virker bra og treningen blir gjennomført med optimal kvalitet så og si hver gang. I tillegg så er jeg flink til å hvile mye og spiser sunt. Jeg er fornøyd med hvordan min trener legger opp treningen og føler at jeg får god utbytte av den. Noen av øktene de siste ukene har jeg også trent med profflag som Astana og Orica Greenedge.

Det var en kort oppdatering om hvordan det står til med meg nå.

Flere og hyppigere oppdatering følger i 2014.

Jonas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s