Ting begynner å falle på plass

I dette innlegget vil jeg presentere en del nyheter som både nye sponsorer, nytt lag i Norge for 2015 og litt om hvordan treningen har blitt gjennomført så langt i vinter.

Jeg ønsker å begynne med sponsorene. Jeg er stolt av å presentere Energima AS som første offisielle sponsor for 2015. Under siden «Sponsorer 2015» vil dere kunne lese mer om bedriften og hva de jobber med. Energima vil bidra til at jeg vil kunne fokusere enda mer på sykkelsatsingen og jeg er svært takknemlig for støtten de bidrar med.
Det jobbes også med flere sponsorer og disse vil bli presentert på nyåret.

Det neste jeg ønsker å presentere er min nye klubb i Norge som for neste år vil være Kobba SK! Kobba SK har et elitelag som satser mot å bli et av de aller beste lagene i Norge og ønsker etter hvert å bli Nord-Norges første kontinental-lag. Dette er noe jeg ønsker å være en del av og det som gjorde klubbvalget enkelt er lagånden til guttene som er med og hvordan planene er rettet mot å jobbe sammen for å forme et sterkt lag. Hver og en vil spille ut sin rolle til det fulle for å bidra til at resultatene skal bli best mulig. I tillegg er lagets slagord: «Form din egen fremtid» noe som viser at alle guttene jobber hardt hver og en, for sammen å skape et sterkt Kobba i årene som kommer. Jeg gleder meg allerede til første samling med guttene i Malaga fra 4.-31. januar. Gå gjerne inn på Kobba SK Elite på facebook og lik siden!

Treningen i vinter har gått knirkefritt så langt og jeg har fått fulgt treningsprogrammet mitt med både løping, mye sykling, mye basis og en del styrke på beina. Det blir som oftest kjørt 2 økter om dagen der det starter med noen timer sykling på morgenen som blir fulgt opp med en basisøkt på ettermiddagen. I midten av november kjørte jeg en kort bakkeøkt ute for å sjekke at treningen ga den riktige fremgangen og dette ble bekreftet. Nå fra 6.-20. desember har jeg dratt på besøk til mormor i Torrevieja der jeg får kjørt alle økter i gode forhold ute. Det har vært fint vær alle dager så langt, med unntak av i dag, da det blåste opp i storm med hagl, lyn og torden. På den siste delen av sykkelturen var veiene overfylte av vann og minnet mer om elver enn veier.

Tiden renner videre og satser på at det ikke vil være særlig lenge før et nytt spennende innlegg kommer. Vil også informere dere om at flere av sidene nå er oppdatert som «Program 2015» og «Rytterprofil».

God lesing og god adventstid. Vi høres.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s