2016 – Spent på neste sesong

Hei igjen,

Akkurat nå tilbringer jeg tiden hos mormor i Torrevieja der jeg får lagt ned optimalt med trening i desember både ute på sykkelen og på styrkerommet. I høst har jeg jobbet kontinuerlig og godt med å utvikle styrken i beina og funksjonell styrke i hele kroppen.

I januar venter en 2 ukers treningssamling med Asker CK elite i Calpe og jeg ser frem til å tilbringe tid med gamleklubben igjen. Laget virker å være på bra gang nå og 2016 ser spennende ut. Jeg gleder meg masse til å dra på meg askerdrakten igjen og representere klubben i rittene hjemme i Norge.

Mye av grunnen til at jeg ikke har skrevet noe i år er at jeg ikke har hatt internett der jeg har bodd i Pamplona i Spania, men det har likevel vært deilig å koble av litt og ha fullt fokus på trening og konkurranse.

2015 har vært det beste året mitt på sykkelen både med tanke på trening og ritt. Jeg har kombinert sykling i Nord-Spania med base i Pamplona med sykling hjemme i Norge. Utviklingskurven min har fortsatt videre i positiv retning og jeg har lært mye gjennom alle rittene jeg har syklet. På høsten leverte jeg også flere rittprestasjoner jeg er svært godt fornøyd med og hadde jeg hatt litt mer erfaring kunne jeg nok tatt et par seiere i noen ritt i Baskerland blant annet.

I begynnelsen av februar er det på den igjen med en ny sesong og en lett skisse av sesongplanen for 2016 er klar på siden. Håper og tror at 2016 virkelig skal bli bra fordi det er noe det jobbes bra med hver eneste dag. Jeg vil også gjerne takke Energima for det flotte sammarbeidet i 2015 og ser frem til et nytt år med dere på laget.

Følg meg gjerne videre her og på:
Instagram
Facebook
Strava
Twitter

God jul til dere alle!

12334362_10153629861330831_1718040104_o

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s