Velkommen til nettsiden til Jonas Hjorth

imageJonas Hjorth er en 24 år gammel syklist fra Asker. I 2017 har Jonas base i Murcia, like ved Alicante der han sykler på det spanske laget Perez Canovas. Laget sykler alle de største rittene på den spanske rittkalenderen med blant annet den spanske cupen og mange etapperitt(vueltaer) på programmet. Treningsforholdene er optimale med både flate og kuperte treningsmuligheter og gode temperaturer året rundt. Murcia er regnet som en av byene i Spania med færrest regnversdager. I tillegg er byen lokalisert kort distanse fra andre gunstige treningsområder, som gjør utviklingsmulighetene til Jonas optimale.

I Norge er Jonas en del av IK Hero og sykler den norske sykkelkalenderen for den Oslobaserte klubben med over 100 års eksistens. Her vil Norgescupen være hovedmålet, ved siden av Norgesmesterskapet i Trondheim og de andre rankingrittene på kalenderen. For å finne ut mer om hvilke ritt Jonas sykler og hvor han befinner seg kan du finne mer detaljert kalender på «rittprogram» øverst på siden. For øyeblikket er dessverre Jonas ute med kragebensbrudd, men han jobber sterkt og systematisk for å komme sterkere tilbake.

Jonas er også stolt av å samarbeide med selskapet Energima som jobber med ventilasjon og ren luft. Ute på sykkelen er ren luft oftest en selvfølge, mens Energima sørger for at det også blir det innendørs der du skulle befinne deg. Ta gjerne en titt på http://www.energima.no for å finne ut mer om deres dyktige arbeid.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s