Februar 2019 – God start på sesongen

Jonas startet sesongen med rittet Vuelta Ciclista al Guadalentin i Lorca, Murcia 9. og 10. februar. Der var han aktiv i bruddene på begge etappene og vant til slutt klatrekonkurransen og klatretrøyen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Neste rittet på planen var Memorial Sanroma 16. og 17. februar. Igjen ble det kjørt offensivt begge dager og det endte opp med seier sammenlagt både i den innlagte spurtkonkurransen og klatrekonkurransen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s